HARBURG-FREUDENBERGER Belišće d.o.o. – Posao za studente

Tvrtka Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o. za proizvodnju strojeva za plastiku i gumu osnovana je 1998. godine u Belišću koje je sinonim duge industrijske tradicije čime se jamči stručnost i visoka kvalificiranost zaposlenika, kao i vrhunska kvaliteta finalnih proizvoda. Tvrtka u Belišću je ujedno i najveći proizvodni centar unutar HF Tire Tech grupe te je u 100% vlasništvu Possehl grupe iz Lübecka. Spoj njemačko-hrvatskih znanja, kvalitete i predanosti radu čine našu tvrtku svjetskim liderom u segmentu poslovanja kojim se bavimo.

Posljednjih 10 godina poslovanja ostvarena su velika kapitalna ulaganja u proširenje, modernizaciju i zelenu energiju. Cilj daljnjih ulaganja je uvođenje suvremenih tehnologija i sustava, odnosno modernizacija procesa proizvodnje uz neutralizaciju emisije CO₂, a sve s ciljem unapređenja postojeće kvalitete svih proizvoda i očuvanje trenutne vodeće pozicije na svjetskom tržištu.

HF Belišće kao proizvodni centar za proizvodnju strojeva za vulkanizaciju gume te strojeva za konfekcioniranje guma je pouzdan partner svjetskim proizvođačima automobilskih i kamionskih guma. Svojim partnerima jamči kvalitetu, individualni pristup i konstantnu podršku.

Radi novog projekta TDM – Tool Data Management potrebno nam je 2 studenta strojarstva za rad preko studentskog ugovora.

Detaljan opis posla: unos podataka (TDM – Tool Data Management)

Uvjeti, znanja, vještine, sposobnosti, mogućnosti koje se traže: student strojarstva, poželjno da je apsolvent da nema puno studentskih obaveza

Cijena – zarada: 4,38 €

Broj potrebnih studenata: 2

Mjesto rada: Belišće

Početak rada: odmah

Predvidivo trajanje posla: do 31.12.2023.g.

Radno vrijeme: prva smjena, puno radno vrijeme, po dogovoru

Rok za prijavu: 30.09.2023.g. Način prijave studenta na mail – posao@hf-group.com

U slučaju dodatnih pitanja slobodno nam se javite na mail posao@hf-group.com.